HYPOTHEEK


Uw Woning verkopen.

Wanneer u van plan bent uw woning te gaan verkopen, is er alle reden om eens bij ons langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Ons team van acht deskundige medewerkers op de kantoren in Dokkum en Damwoude staan u graag ter zijde.

Wanneer u besluit met ons kantoor in zee te gaan maken wij van uw woning een uitgebreide presentatie. Deze wordt geplaatst in de binnenpresentaties van beide kantoren, aangeboden aan de mensen die bij ons als woningzoekende staan ingeschreven en bij alle LMV-makelaars onder de aandacht gebracht, die ieder weer hun eigen zoekersbestand hebben. Ook zal uw woning zowel via onze eigen sites als via de LMV op Internet worden aangeboden. Adviseren omtrent de vraagprijs, bezichtigen van woningen, onderhandelen over prijs en voorwaarden en het bij elkaar brengen van koper en verkoper is ons dagelijks werk. Zowel de praktische rompslomp van de bezichtigingen als de hele papierenwinkel die bij een verkoop komt kijken, nemen wij u uit handen. Wij gaan daarbij grondig te werk om misverstanden achteraf te voorkomen. U kunt bij Tjerk Dijkstra Makelaardij en Alex de Vries Makelaardij en Taxateurs rekenen op een vertrouwde en eerlijke begeleiding van de verkoop.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende prijs/waarde indicatie.

Zorgeloos wonen met een hypotheek op maat.

Met de aankoop van een huis is het zoeken naar een passende hypotheek een aardige klus. Door het woud van aanbieders en hypotheekvarianten is het soms moeilijk de juiste hypotheek te zien.

Met onze deskundigheid en ervaring kunnen wij u bijstaan in deze zoektocht.

Wij treden op als intermediair voor diverse banken en verzekeringsmaatschappijen en kunnen voor u de meest ideale hypotheek samenstellen. Daarbij kunt u rekenen op een onafhankelijk en vrijblijvend advies afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Natuurlijk kan het verstandig zijn op voorhand al bij ons te informeren en te vernemen wat uw mogelijkheden zijn. U kunt dan gericht op zoek gaan naar een passend onderkomen. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze hypotheekadviseur.

Om u alvast een beetje wegwijs te maken in “hypotheekland” klik dan hier voor meer informatie.