Tips om een horeca koelkast uit te zoeken

Als je een horecabedrijf hebt kun je niet zonder een koelkast. Er zijn een hele hoop verschillende soorten koelkasten waar je tussen kunt kiezen. Het is belangrijk om goed na te denken welke het beste zal functioneren voor het doel waar jij hem voor gaat gebruiken. Ook het uiterlijk van de koelkast zal niet geheel onbelangrijk zijn. Daarom hier een aantal tips voor het uitzoeken van een horeca koelkast.

Bepaal waar je de koelkast voor gaat gebruiken

Zorg dat je weet waar je de koelkast voor gaat gebruiken om de goede uit te kunnen kiezen. Als de koelkast in de keuken van je restaurant komt is het belangrijk dat er veel fruit, groente en vlees in past bijvoorbeeld. Als je de koelkast neer gaat zetten om drank koud te houden is een hele andere soort koelkast handig.

Het is fijn, dat wanneer je drank bewaart in de koelkast, er veel planken in de koelkast zitten. Ze moeten precies hoog genoeg zijn dat er flessen of blikjes tussen passen, maar groter is zeker niet nodig.

Terwijl als jij vooral eten bewaart in je koelkast lades misschien veel fijner zijn. Daarmee zou je jouw koelkast goed kunnen ordenen van binnen.

Het uiterlijk van je koelkast

Als de koelkast in de keuken staat waar alleen medewerkers hem kunnen zien is vooral de functionaliteit belangrijk. Het is altijd fijn als het een mooi geheel vormt met de rest van de keuken maar is niet noodzakelijk. Je ziet veel roestvrij staal terug komen in horeca keukens en veel koelkasten passen daar prima bij.

Als de keuken wel in het zicht staat van klanten wil je waarschijnlijk dat de koelkast er wat fraaier uitziet. Het kan ook fijn zijn als de klant kan zien wat er in de koelkast ligt. Een glasdeur koelkast is daar perfect voor. Klanten kunnen dan precies zien wat er in de koelkast ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *